(Poistunut julkaisusta)

Imupaineauton kuljettaja - Hämeenlinna
Janakkalan Jätteenkuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Janakkalan Jätteenkuljetus Oy on toiminut jo vuodesta 1989 kokonaisvaltaisen jätehuollon toimijana ja kehittäjänä. Yrityksen palveluihin kuuluu koko kirjo sekajäteastioista aina viemäreiden avaukseen ja kuvaukseen. Yrityksen toiminta-alueena on koko Kanta-Häme sekä Uudenmaan alue.
Etsimme asiakasyrityksellemme Janakkalan Jätteenkuljetus Oy:lle imupaineauton kuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen päivätyö. 
Tehtäviisi kuuluvat Hämeenlinna-Riihimäki talousalueella likakaivojen tyhjennykset, viemärien huuhtelut ja avaukset. 
Etsimällämme henkilöllä on kuljettajan ammattipätevyys ja C-ajokortti. Sinulta löytyy mielellään jo kokemusta vastaavasta tehtävästä. Olet reipas, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Asiakaslähtöinen ajattelu sekä hyvä fyysinen kunto auttavat pärjäämään työssä. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen itsenäisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ajotaitojasi sekä mukavan työyhteisön ja työehtosopimuksen mukaisen palkan. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi