(Poistunut julkaisusta)

Imuhuuhtelu / Loka-auton kuljettaja
Haurun Jäteauto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Oululaisia ympäristötekoja jo vuodesta 1957. Näihin sanoihin kiteytyy Haurun Jäteauto Oy:n yritystoiminta, joka laajemmin tarkasteltuna pitää sisällään jätteiden -ja hyötyjakeiden keräyksen & kuljetuksen, monipuoliset viemärihuolto -ja imuautopalvelut sekä vaihtolavapalvelut.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme nyt IMUHUUHTELU / LOKA-AUTON KULJETTAJAA

Tässä työssä vastaat monipuolisesti viemärihuollon tehtävistä ja lokakaivojen tyhjennyksistä. Kyseessä on vakituinen työtehtävä. 

Aikaisempi kokemus viemärihuollon tehtävistä antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiselle, mutta arvostamme myös aitoa halukkuutta oppia ja omaksua uusia asioita. Loka-auton kuljettajan työtehtäviin valittavalta henkilöltä edellytämme C-ajokorttia, sekä voimassa olevia kuljettajan ammattipätevyys, -työturvallisuus sekä digipiirturikortteja. Mikäli täytät yllä mainitut vaatimukset ja tunnistat että sinulla on asiakaspalvelutaidot kohdallaan ja oikeanlaista asennetta, odotamme hakemustasi mielenkiinnolla.

Täytä hakemuksesi viimeistään 20.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Hauru puh. 0400 685 554 15.5.2018 klo 9-10 ja klo 15-16.