(Poistunut julkaisusta)

Imuautonkuljettajia pääkaupunkiseudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Imuautonkuljettajia pääkaupunkinseudulle

Värväämme töihin 10 kpl imuautonkuljettajia asiakkaamme kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työpaikka sijaitsee tattarisuolla mutta työkohteet pääkaupunkiseudulla. Tehtävinä ovat viemärihuoltotyöt, viemäriverkostojen tutkimustyöt, suurtehoimurointityöt, tapahtumien jätehuolto ja muut ympäristöhuoltotehtävät. Tehtäviin saa koulutuksen.

TYÖTEHTÄVÄ: Imuautonkuljettaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00770 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kun mahdollista. Kesto noin 6-8 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta 
-Työturvallisuuskorttia
-BC-ajokorttia + ammattipätevyyttä
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.