(Poistunut julkaisusta)

Imuautonkuljettaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme asiakkaallemme Oakland Service Oy:lle imuautonkuljettajaa / puhdistustyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan, kokopäiväiseen työsuhteeseen.
Työtehtävät ovat pääasiassa suurtehoimurointia, korkeapainepesuja ja erilaisia imutöitä sekä kuivajääpuhallusta tehokkaalla ja nykyaikaisella kalustolla.
Suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva arvostettu asiakkaamme takaa sinulle kannustavan, vakaavaraisen ja vastuullisen ympäristön työskentelylle. Nykyaikainen laitekanta varmistaa sen, että voit hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Työt suoritetaan eri asiakaskohteissa, joten hyvä asenne ja tinkimätön työote ovat ehdottomasti suuri etu.
Edellyttämme kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä tai ainakin vähintään kuorma-autokorttia. Arvostamme kokemusta vastaavista töistä, mutta mikäli olet alalla uusi, niin koulutamme ja perehdytämme sinut uuteen työhösi. Aktiivisuudella, ahkeruudella ja joustavuudella pärjäät tässä tehtävässä jo todella pitkälle!

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15.30. Joskus harvoin voi olla tilanne, että kiireiden vuoksi tulee hieman ylitöitä tai viikonloppuvuoroja. Olethan siis joustava työaikojen suhteen. Mekin olemme! :)

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan jo heti tänään.

Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 9-15
Heidi Alitalo
040 624 7681
heidi.alitalo@citywork.fi