(Poistunut julkaisusta)

Imuautonkuljettaja (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva viemäreiden ja kaivojen huoltoon sekä puhdistukseen erikoistunut yritys. Toiminnan kasvaessa etsimme nyt imuautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ itsessään on monipuolista ja vaihtelevaa kiinteistöjen viemäreiden huolto- ja puhdistustyötä. Työtehtävät pitävät sisällään imuautolla ajamista, viemäreiden avaus- ja huoltotöitä sekä kaivojen tyhjennystä. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisesta työstä, mutta kokemustakin tärkeämpää on reipas asenne. Työntekijältä edellytämme työtä pelkäämätöntä työskentelyotetta ja halua oppia alan ammattilaiseksi. Työntekijällä tulee olla C-ajokortti ja ja kuljettajan ammattipätevyys voimassa. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkan, säännöllisen työajan sekä kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen. Työajat ovat arkisin 7-15, 40h/vko. Työsuhde alkaa 4kk määräaikaisena henkilöstövuokraussuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263 arkisin 9-15.