Imuauton kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun imuauton kuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme puhdistustöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme imuauton kuljettajaa. Työtehtävät koostuvat erilaisista imutehoautolla tehtävistä töistä, kuten puhalluksista eristeiden imuroinneista ja viemärien korjauksista. Työt ovat pääsääntöisesti päivätöitä ja sijoittuvat Pohjois-Karjalan alueelle. Työntekijältä odotetaan joustavuutta liikkumiseen työkohteiden välillä sekä valmiutta päivystysvuoroihin.

Työt ovat pääsääntöisesti päivätöitä ja sijoittuvat Pohjois-Karjalan alueelle. Työntekijältä odotetaan joustavuutta liikkumiseen työkohteiden välillä sekä valmiutta päivystysvuoroihin.

Oletko etsimämme reipas, hyvän fyysisen kunnon omaava ja oma-aloitteinen tekijä? Edellytämme tehtäviin ammattipätevyyttä, C-korttia sekä ajokokemusta. Tehtäviin on luvassa perehdytys, mutta aiempi kokemus imuauton kuljettamisesta ja vastaavista puhdistustöistä katsotaan kuitenkin eduksi.

Työsuhteesi alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kirjoilla, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen listalle. Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa. 

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 


Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504615
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala