(Poistunut julkaisusta)

Imuauton kuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reissu-/keikkahommiin useita teollisuuden PUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ ympäri Suomea. Imuauton kuljettajilla tulee olla C-kortin lisäksi ammattipätevyydet, digipiirturikortti, työturvallisuuskortti sekä tulityö TAI EA-kortti. Kuljettajien lisäksi etsimme apumiehiä ja pakettiautokuskeja. Apumiehille riittää työturvallisuuskortti ja pakettiautokuskeille työturvallisuuskortin lisäksi B-kortti.

Edellytämme kaikilta työnhakijoilta työturvallisuuskorttia, ahkeruutta, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työntekoon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei pakollista!

Työkohteina ovat tehdas seisokit. Työtehtävinä on mm. suodattimien vaihtamista sekä säiliöiden tyhjennystä ja puhdistusta. Työt kestävät muutamasta päivästä - viikkoon aina kerrallaan. Työstä maksetaan palkan lisäksi päivärahat ja tarvittaessa matkustuskulut.

Rennon ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun, työvaatteet ja suojavarusteet. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Tiina Kolehmainen, 040 198 5508, tiina.kolehmainen@adecco.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!