(Poistunut julkaisusta)

Import and Customs Agent (Tuontihuolitsija)
Expeditors Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme lisää tekijöitä joukkoomme. Haemme Vantaan toimipisteeseen henkilöä tuontiosastolle, Import and Customs agentin rooliin.

Import and customs Agent

Päätehtävänä on meri-, ja lentotuontilähetysten käsittely (mm. ajotilaukset, laskutus, ostolaskujen tarkastus) ja tuontilähetysten tullaukset, sekä yhteydenpitoa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi sinua ohjaavat tarkkuus, pitkäjänteisyys, postitiivinen asenne. 

Odotamme sinulta kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä ja vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Nautit ongelmien ratkaisusta ja sinulta löytyy kykyä omaksua ja oppia uutta.  Katsomme eduksi ulkomaankaupan tai logistiikan koulutuksen ja mahdollisuuden hoitaa myös normaalin työajan ulkopuolella päivystä.  Kansainvälinen toimintamme edellyttää sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa.

Tullausohjelmana meillä käytössä Emma ja sen aikaisempi tuntemus on myös eduksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtävän yhdessä alan johtavissa yrityksistä. Expeditors Finland Oy on vakaalla pohjalla ja vahvassa kasvussa oleva yritys.

Hakemukset & CV ja mahdolliset lisätietopyynnöt sähköpostitse 31.10.2018 mennessä seuraavasti: Janne.Anttila@expeditors.com ja Esko.orava@expeditors.com

Lisätietoja Import and Customs agentin tehtävästä tarvittaessa puhelimitse antavat:
Brokerage Manager Janne Anttila puh. 09 8700 8834, sekä
District Manager Esko Orava puh 09 8700 8837