Implementation Specialist, Unifaun
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Unifaun etsii kehityshaluista ja motivoitunutta Implementation Specialistia tukemaan heidän Suomen tiimiä ja yrityksen kasvusuunnitelmia. Oletko asiakaspalvelulähtöinen, kunnianhimoinen joukkuepelaaja sekä kiinnostunut tech-maailmasta ja sen mahdollisuuksista? Jos tämä kuulostaa sinulta, haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien kandidaattien löydyttyä!
KUVAUS
Implementation Specialistina Unifaunilla olet osa tiimiä, joka tukee asiakkaita järjestelmän implementoinnissa ja käytössä. Työskentelet asiakasrajapinnassa päivittäin ja varmistat, että asiakkaat saavuttavat tavoitteensa käyttämällä ja hyödyntämällä Unifaunin tarjoamia ratkaisuja.

Tarjoamme


* Tehtävän kasvavassa IT-yrityksessä
* Roolin, jossa saat mahdollisuuden tukea asiakkaita heidän liiketoimintansa kehityksessä
* Mahtavan tiimihengen ja motivoituneita kollegoita!

TYÖNKUVA
Unifaunille on tärkeää toimittaa asiakkaalle korkealaatuista palvelua asiakkaan asettaman aikataulun mukaisesti. Implementation Specialistin tehtävässä toimit tukipilarina asiakkaan matkalla kohti isompaa liiketoimintaa. Unifaunille on myös tärkeätä kehittää omaa toimialaansa, ja tästä syystä lanseerataan myös uusia ratkaisuja, joissa Implementation Specialistin tehtävä, yhdessä tiimin kanssa, ovat todella tärkeässä osassa näiden ratkaisujen eteenpäinviemisessä ja implementoinnissa asiakkailla.


* Unifaunin ratkaisujen implementointi asiakkailla
* Asiakkaan tukena toimiminen järjestelmien käytössä
* Tukea Suomen tiimiä yrityksen kasvussa ja projektien eteenpäin viemisessä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäkseen Implementation Specialistin tehtävässä näemme, että sinulla on kokemusta tech-yrityksestä tai logistiikkatehtävistä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta arvostat myös yhteistyötä kollegoiden kanssa. Useissa projekteissa Unifaunilla on sisäinen projektipäällikkö, joka johtaa projektia ja joissa sinä olisit iso osa asiakkaan teknisen matkan edistämisestä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Ymmärrystä tech- tai logistiikka-alan tehtävistä
* Kokemusta konsultoivasta tehtävästä
* Asiakaspalvelulähtöinen asenne ja kova draivi!
* Sujuva suomen sekä englannin kieli


Eduksi näemme, jos puhut muita pohjoismaisia kieliä, tai puolaa

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2021
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki / Turku (Unifaunilla on toimipisteet molemmissa kaupungeissa)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Unifaun puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Unifaun on Pohjois-Euroopan johtava kuljetushallintajärjestelmien toimittaja, jonka palveluita käyttää 100 000 yritystä lähes 300 miljoonaan lähetykseen vuosittain. Yli 20 vuoden kokemuksella Unifaun on luotettava logistiikan sähköistämisen ja automatisoinnin kumppani, joka palvelee tavarantoimittajia, kuljetusliikkeitä ja tavaran vastaanottajia. Kuljetusliikeneutraalin pilvipalvelun lisäksi Unifaun tarjoaa kuljetustilausportaaleja kuljetusliikkeen tai yrityksen omalla ilmeellä. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme integraatiot eri pääjärjestelmiin (ERP, WMS, verkkokauppa-alustat). Unifaun työllistää noin 220 ihmistä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa Puolassa, Hollannissa ja Belgiassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400208
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki