(Poistunut julkaisusta)

Implementation Consultant, kokoaikainen, Fast Enterprises LLC, Helsinki
Fast Enterprises LLC

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Nautitko ongelmien ratkomisesta teknisin ratkaisuin? Etsitkö tehtävää, jossa yhdistyy asiakasrajapinnassa toimiminen ja ohjelmistokehitys maailmanlaajuisesti merkittävässä hankkeessa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Implementation Consultant!

Etsimme sinua asiakaslähtöinen Implementation Consultant

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Fast Enterprises LLC:lle energistä ja itseohjautuvaa Implementation Consultantia laajaan Verohallinnolle toteutettavaan projektiin Helsingin Vallilaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Fast Enterprises LLC:lle.

Implementation Consultantin tehtävä sisältää sekä konsultointia asiakasrajapinnassa että ohjelmistokehitystä. Puolet työajastasi käyt keskustelua asiakkaan kanssa, siitä miten liiketoiminnan ongelmat voidaan ratkaista ja käytettävyyttä parantaa Fastin ohjelmistoratkaisulla tai mitä toiveita asiakkailla on ohjelmiston suhteen. Toinen puoli on ohjelmistokehitystä ja koodaaminen tapahtuu eri ohjelmointikielillä. Ohjelmointitaitojen ja ohjelmistojen ymmärtämisen lisäksi valitun henkilön tulee ymmärtää liiketoiminnan tarpeita.

Tehtävässä pääset osaksi maailmanlaajuisesti isoa ohjelmistokehitysprojektia ja siten auttamaan Verohallintoa parantamaan asiakaskokemusta Fastin dynaamisella ja modernilla järjestelmällä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi suurta ja kansainvälistä projektia. Työkielenä on englanti.

Fast Enterprises LLC on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka tuottaa ohjelmistoja etenkin julkishallinnon tarpeisiin. Heidän tunnetuin ohjelmistonsa on Gen-Tax, jota hyödynnetään myös Suomessa Verohallinnon Valmis-tietojärjestelmähankkeessa.

Pääasialliset tehtävät

 • Konsultointi ohjelmistokehityksen osa-alueella ja liiketoimintatarpeiden tunnistaminen ohjelmistojen näkökulmasta
 • Ohjelmiston jatkuva kehitys, suunnittelu ja ohjelmointi tarpeiden mukaan eri ohjelmointikieliä hyödyntäen

Odotamme sinulta

 • Relevanttia koulutustaustaa (esimerkiksi IT tai matemaattinen)
 • Erinomaista suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
 • Proaktiivista, energistä ja itsenäistä työotetta
 • Luontaisia ja vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Kokemusta ohjelmoinnista
 • Hyvää Microsoft-teknologiaosaamista sekä SQL-osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää taitojasi kansainvälisessä työympäristössä uusissa toimistotiloissa Vallilassa
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisestikin merkittävässä hankkeessa
 • Hyvän perehdytyksen ja toimivat työvälineet
 • Erinomaiset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kannustavan työyhteisön ja tiimin tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Lähetäthän englannin kielisen hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian, viimeistään 20.8.2019. Nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.