(Poistunut julkaisusta)

Immigration Specialist
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haluatko työskennellä maailman suurimmassa asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Ruoholahden toimistollemme
 
Immigration Specialist
 
Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulla on monipuolista osaamista työperusteisesta maahantulosta sekä vahvaa kokemusta ja näkemystä työlupa- ja maahanmuuttoasioista. Olet mahdollisesti kerryttänyt kokemusta julkiselta puolelta esimerkiksi Maahanmuuttovirastossa tai TE-toimistossa.
 
Mitä tarjoamme?
 
Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita kansainväliseen työlainsäädäntöön, ulkomaankomennuksiin, palkitsemisjärjestelmiin sekä verotukseen liittyen. Tuemme asiakkaitamme tilanteissa, joissa he tarvitsevat kansainväliseen liikkuvuuteen ja palkitsemiseen liittyvää vero- ja sosiaaliturvaneuvontaa sekä konsultoimme maahanmuuttoasioissa.
 
Teemme erilaisia selvityksiä ja laskelmia sekä tuotamme vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset konsernit kuin kotimaiset pk-yritykset, jotka arvostavat kokonaisuuden ja käytännön yksityiskohdat kattavaa lähestymistapaamme. Meillä pääset toimimaan haastavissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä kansainvälisessä työympäristössä.
 
Menestyäksesi tehtävässä
 
Olet aidosti kiinnostunut maahantuloasioista, ja sinulla on intoa ja kykyä olla rakentamassa maahantuloon liittyvää palvelukokonaisuutta. Haluat työskennellä joustavassa ja dynaamisessa asiantuntijaympäristössä, jossa pääset soveltamaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi. Teet töitä suunnitelmallisesti, itsenäisesti ja joustavalla asiakaspalveluasenteella. Sinulta löytyy rohkeutta kehittää ja viedä näkemyksiäsi eteenpäin. Työnkuva rakentuu ja tarkentuu osaamisesi perusteella.
 
Toivomme, että sinulla on 2-4 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä maahantuloasioiden parista. Toimit luontevasti osana tiimiä ja säilytät huumorin tiukoissakin paikoissa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Käytämme työssämme erilaisia työkaluja, joten kiinnostus teknologiaan ja erilaisiin järjestelmiin katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
 
Meillä on mahdollisuus kasvaa
 
Me Deloittella huomioimme yksilöt kaikilla uratasoilla ja tuemme asiantuntijoitamme omien vahvuuksien hyödyntämisessä. Meille kaikille on tärkeää positiivinen ja välitön ilmapiiri, tinkimätön asenne sekä vilpitön halu auttaa kollegoja ja asiakkaita. Tarjoamme sinulle osaavien asiantuntijoiden tuen sekä monipuoliset mahdollisuudet oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.
 
Näin haet
 
Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä hakemus nettisivuillamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaihin 14.10.2018 mennessä. Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi.
 
Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana, Eeva Hiulumäki kertoo sinulle mielellään lisää. Eevan tavoitat parhaiten torstaina 20.9. klo 10-11 ja maanantaina 1.10. klo 13-14numerosta 044 359 2990.