(Poistunut julkaisusta)

Iltavuorovastaava varastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Pidätkö reippaista varastotehtävistä? Haluaisitko tarttua uusiin haasteisiin ja kiinnostavatko sinua vielä lisänä vastuullisemmat työtehtävät suorittavan työn ohessa?

Haemme meille vahvistusta varastoon Keravan alueelle pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtehtävä koostuu pääosin suorittavan työn, eli uudelleen pakkauksen osaston työtehtävistä. Työskentelet huoneen lämpöisessä varastossa moderneissa tiloissa, jossa tuotteita pakataan uudelleen laatikoihin. Tämän lisäksi vastaat iltavuoron sujuvuudesta ja varmistat sen, että päivästä suoriudutaan kunnialla loppuun saakka. Myös erilaiset suorituksen johtamiseen liittyvät tehtävät saattavat kuulua tulevaisuudessasi työnkuvaan. Työskentelet myös aktiivisesti yhdessä asiakkaamme työnjohdon kanssa ja toimit työntekijöillemme ensisijaisena yhteyshenkilönä.

Työtä tehdään varastoympäristössä arkisin iltavuorossa klo. 14-22, mutta tarpeen vaatiessa joustavuutta työvuorojen suhteen arvostetaan.

Odotamme hakijalta:

• kiinnostusta yllä olevia tehtäviä kohtaan

• aktiivista, rohkeaa ja positiivista asennetta

• hyviä sosiaalisia taitoja sekä yhteistyökykyä

• ahkeraa työotetta ja valmiutta tarttua erilaisiin työtehtäviin

• järjestelmällistä työskentelytapaa

• hyvää paineensietokykyä

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka viihtyy suorittavassa työssä ja saa tulosta aikaan pienen kiireenkin keskellä. Hakijoilta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä tai esimiestehtävistä, mutta varastokokemus katsotaan toki eduksi. Tärkeintä on, että hakija on aidosti kiinnostunut tällaisesta roolista ja haluaa sitoutua tehtävään ja sen kehittämiseen pitkäkestoisesti. Koulutamme huolellisesti työtehtäviin sekä tarjoamme sinulle ammattitaitoisen henkilöstömme tuen.

Jos mielenkiintosi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille viipymättä. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti.