(Poistunut julkaisusta)

Iltavirkku siivooja Lohjalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Kelpaako helppo lisätienesti? Vai etsitkö muuten vain itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä toimistoaikojen ulkopuolella? Tässä on mahdollisuutesi, etsimme nimittäin iltavirkkua 

 

ILTASIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Lohjan alueelle. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä - reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteet (2 kpl) ovat terveydenhuollon kiinteistöjä, joissa on puhtausluokan 1 ja 2 tiloja. Työaikasi ovat maanantaisin ja torstaisin klo 19-23, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19-21. Viikossa työtunteja kertyisi siis 14. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai lisätienestiä haalivalle tekijälle! Kohteiden sijiannista ei tarvitse stressata, sillä ne ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. 


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. :) 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.