Iltavastaava (25-37,5 h/vko) K-Market Liila, Espoo
K-Market Liila

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.


Haemme tiimiimme iltavastaavaa vakituiseen työsuhteeseen (25-37,5h/vko).


K-Market Liila on uusi K-kauppa Espoon Suomenojalla kauppakeskus Liilassa. Tarjoamme työtä-pelkäämättömälle, oma-aloitteiselle ja iloiselle asiakaspalvelijalle näköalapaikan. K-Market Liila on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Market. Valtakunnallisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä olimme lyhyestä historiastamme huolimatta pääkaupunkiseudun ykkönen.


Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Iltavastaavana tehtäviisi kuuluu monipuolisten kaupan työtehtävien (asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen, Wolt-keräily sekä kaupan muut työt) lisäksi kaupan sulkutoimet. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.


Toivomme sinulta:


- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina


Arvostamme aiempaa kaupan alan kokemusta, mutta perehdytämme tehtäviin.


Tarjoamme sinulle:


- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemustaK-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Tea Arosilta, sähköposti tea.arosilta@k-market.com.
Lähetä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.


-------


Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.


K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot