Iltavastaava (20-37,5 h/vko) K-Supermarket Jokela, Tuusula
K-Supermarket Jokela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme innostunutta ja vastuuntuntoista myyjää iltavastaavan tehtäviin. Odotamme, että sinulla on kokemusta kaupan alasta ja rohkeutta ratkaista tilanteita tarvittaessa. Katsomme eduksi palvelutiskiosaamisen sekä SCPOS -tuntemuksen, mutta tarvittaessa perehdytämme järjestelmien käyttöön. Meillä hyvä fiilis sekä palava into asiakaspalveluun ja myynnin tekemiseen on kaikkein tärkeintä!


K-Supermarket Jokela sijaitsee junaradan varrella HSL-alueella, autoileville henkilökunnan jäsenille löytyy tolppapaikat. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme toiveiden mukaista tavallista parempaa ruokakauppaa, jossa tarjoamme asiakkaille niin helpotusta arjen kiireisiin kuin herkkuja juhlaan. K-Supermarket Jokela on aktiivinen kyläkauppa, joka elää sesonkien mukana ja tuo väriä asiakkaiden arkeen niin tuotesijoitteluin, teemakoristeluin kuin tapahtumin. Meillä tehdään töitä tarkasti ja tehokkaasti, mutta hauskassa ja rennossa porukassa.


Haemme porukkaamme vastuuntuntoista huipputyyppiä vakituiseen työsuhteeseen (20-37,5h/vko), työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista. Iltavastaavana pääset työskentelemään kaupan moniosaajana, tehtäviisi kuuluu vastata kassojen toiminnasta sekä osastojen siisteydestä ja koko myymälästä kokonaisuutena. Tehtävä edellyttää hyvää organisointikykyä ja reipasta otetta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta ja positiivista mieltä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- vastuunottokykyä sekä oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- voimassa olevaa hygieniapassia


Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden ideoida ja toteuttaa itseäsi
- vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen työn
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- K-ryhmän sekä oman talon hyvät ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 31.1.2022 mennessä CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen iida.salo@k-supermarket.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot