Iltavalvojia Helsinkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Iltavalvojia Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme iltavalvojia keikkaluonteiseen työhön Helsingin kouluille. Työnkuvaan kuuluu koulujen kulunvalvonta sekä käytettävien tilojen tarkastus ja siisteydestä huolehtiminen. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Työt sijoittuvat pääosin arki-iltoihin, mutta mahdollisuus viikonloppuvuoroihinkin on. 

Mitä odotamme:

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja omaavan vastuullisen otteen työntekoon. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta tehtävistä. Reippaalla asenteella ja motivaatiolla hoitaa hommat hyvin pääsee jo pitkälle.

Mitä tarjoamme:

Työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijoille sekä muillekin iltahommista lisätienestejä hakevalle. Työtä on mahdollisuus tehdä joko vakituisena tiettyinä iltoina tietyssä koulussa tai keikkaluontoisesti eri kouluilla milloin itselle sopii. Palkkaus on AVAINTES:in mukainen. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kalkko
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 501 9213
venla.kalkko@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot