(Poistunut julkaisusta)

Iltavahtimestareita Helsingin kouluille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme omatoimisia ja reippaita vahtimestareita iltavuoroihin Helsingin kouluihin! Etsimme työntekijöitä koulujen säännöllisiin viikoittaisiin vuoroihin sekä tuuraajia tekemään satunnaisia vuoroja.
Odotamme sinulta
Tehtävässä huolehditaan eri koulujen iltavuorojen sujumisesta tehtyjen varausten mukaan. Keskeistä on päivystäminen, neuvominen, opastamien sekä valvominen. Tehtävänäsi on siis muun muassa varmistaa, että vuorot sujuvat ongelmitta, tiloja käytetään oikeaoppisesti sekä huolehtia vuorojen päätteeksi että tilat jäävät vaadittuun kuntoon tekemällä iltakäytön jälkeinen siivous. Työstä suoriutuminen edellyttää tarkkuutta, vastuunkantoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Jos edellä mainitut asiat kuvaavat työntekoasi, olet hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Iltavahtimestarin työ ei edellytä tiettyä koulutusta eikä järjestyksenvalvoja- tai vartijakorttia. Kokemus vastaavista töistä katostaan eduksi. Tärkeintä on oikea asenne! Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työ alkaa elo- syyskuussa. Paikkoja on tarjolla useita. Työvuorojen määrään voi vaikuttaa, vuoroja voi olla 2-5 viikossa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville arviolta aikavälille 16.30-22 ja kestävät noin 5 tuntia. Palkka AVAINATES. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä hakeville.

Jos uskot sopivasi tehtävään hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Liitä hakemukseen myös CV:si.
Kesto
3-6 kk
Lisätietoja
Katariina Laitinen, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 0503521660
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.07.2018 mennessä.