(Poistunut julkaisusta)

Iltatyöntekijä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Asiakkaamme Vantaan Kivistössä hakee päivittäistavarakauppaan ILTAVASTAAVAA. Alueen ja kaupan kasvun vuoksi tiimiin haetaan nyt työntekijää iltapainoitteiseen myyjän työhön. Työ sisältää myös henkilökunnan töiden ja taukojen ohjaamista. Viikkotyötunnit ovat noin 20-30 tuntia. 

Koska työnkuvaan kuuluu koko myymälän ylläpito iltaisin sekä vastuunotto mm. tauotuksesta, etsimme työhön oma-aloitteista ja tarkkaa työntekijää, jolla on oragnisointitaitoja. Kokemus kaupan alalta luetaan eduksesi, samoin Keskon kassajärjestelmän, Matkahuollon ja Veikkauksen tuntemus ja osaaminen. Työssä on vakiintunutta asiakaskuntaa, joten edellytämme myös erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, iloista otetta työhön sekä suomen kielen taitoa. 

Kauppa on auki iltaisin klo 23 asti, joten toivomme hakijalta mahdollisuutta työskennellä myös myöhään. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös täysi-ikäisyyttä. 

Tässä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään kaupan alalla mukavassa ja innostuneessa tiimissä. Lisäksi työssä on vakinaistumismahdollisuus suoraan itse asiakasyritykseen. Lähetäthän siis viipymättä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin.