(Poistunut julkaisusta)

Iltatiskari
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Motivoiko sinua oman työn jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta?

 

Silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiämme täydentämään

 

ILTATISKARIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Uuteenkaupunkiin. Työnkuvaasi kuuluu myymälän palvelulinjaston, astioiden ja käsittelykylmiöiden pesu sekä asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen. Kohteessa työskennellään torstaista lauantaihin klo 18:00-22:00, joten iltavirkun ominaisuus ei ole pahitteeksi! Työ sopii myös todella hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi opiskeluiden tai muun elämän ohelle.

 

Aikaisempi kokemus siivouksesta on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on timanttinen asenne ja halu kehittyä. Pääset työlläsi vaikuttamaan monen päivään, joten asiakaspalveluhenkinen asenne on ehdoton valttikorttisi! Edellytämme työntekijöiltämme myös ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Olet myös ennen kaikkea erittäin tervetullut rakentamaan kanssamme kestävää ja ketterää kiertotaloutta!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.