(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä siivoojia asiakaskohteeseemme Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Etsimme nyt yhtä kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista siivoojaa toteuttamaan uuden alkavan asiakaskohteemme ylläpitosiivousta toimisto- ja laitosympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi  klo 14-00 välille. Osa-aikaisen työsuhteen tuntimäärä on 5h/pv =25h/viikko ja kokoaikainen on 7,5h/päivä= 37,5h viikko. Molemmat työsuhteet on vakituisia.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä  sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Ilmoitathan hakulomakkeessa oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä. Hakuaika päättyy 30.12.2019. Työ alkaa tammikuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -