(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Hei Sinä reipas ja tomera iltavirkku! Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa pääset näkemään oman työsi kädenjäljen? 

 

Me L&T:llä etsimme rivejämme täydentämään

 

ILTASIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Rovaniemelle! Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme elintarvikemyymälän tilojen puhtaanapidosta, unohtamattakaan asiakastyytyväisyydestä huolehtimista. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa: ensimmäinen vuoro sijoittuu aikavälille 19:00-00:00 ja toinen 21:00-00:00. Näiden tuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus myös lisätunteihin, mikäli sinulla intoa riittää!

 

Tähän tehtävään vaadimme aikaisempaa siivousalan kokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Lisäksi suomen kielen perustason osaaminen on toivottua. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.