(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.


Oletko vailla uusia haasteita? Liity ILTASIIVOOJAKSI Porvoon tiimiimme!


Etsimme tiimiimme iltasiivoojia uuden asiakaskohteemme ylläpitosiivoukseen. Työtä tehdään arki- ja viikonloppuiltaisin kello 22 jälkeen. Tunteja kertyy noin 1.5h/illassa ja noin 8h/viikossa, joten työ sopii erinomaisesti lisätienestiksi toisen työn ohelle.


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on reipas ja vastuuntuntoinen työskentelyote sekä hygieniapassi. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä lasketaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Näiden lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa ja reipasta ja oma-aloitteista työkykyä. Työ alkaa heinäkuussa 2019.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa  www.iss.fi.


Hakuaikaa on 16.6.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/