(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  

Oletko vielä kesätöitä vailla tai onko välivuosi edessä? Ei hätää, meillä on vielä avoin tehtävä tarjolla loppukesälle, jossa on mahdollisuus jatkaa vielä syksylläkin. 

Etsimme nyt kahta reipasta iltasiivoojaa Turkuun.  

Tehtävässä vastaat siivouksesta elintarviketehdasympäristössä pääasiassa arkisi-iltaisin klo 15-21 välillä. Työsuhde on osa-aikainen, viikkoytasolla työtunteja sinulle kertyy 15h/vko.  Perehdytys tehtävään alkaa heinäkuun lopulla, varsinaiset työt starttaavat elokuussa. Jos olet pitämässä esimerkiksi välivuotta tai tarvitset lisäansiota loppukesälle ja syksylle, niin tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä.


Emme vaadi pitkää CV   luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta sekä   työturvallisuuskortti. Hyödyt myös B-ajokortista, mutta kohteeseen pääsee liikkumaan kätevästi myös pyörällä Turun ympäristöstä. 

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 29.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.    

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta   ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on   tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana   ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista.   Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.