(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia Piispanristille
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Etsitkö aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa voit nähdä työsi jäljen? Tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt Turun tiimiimme uusia reippaita ja iloisia

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Piispanristille. Tehtävääsi kuuluu päivittäistavarakaupan myymälän siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Varmistat myös, että kaupan palvelutiski pysyy tip top -kunnossa sekä välineet puhtaina huolellisen tiskauksen jäljiltä! Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Töitä tehdään maanantaista lauantaihin klo 19-23 välillä noin 2-3 tuntia per päivä. Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa, mutta remonttisiivousta saattaa olla luvassa jo maaliskuun lopulla!

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Ajokorttia tai auton käyttömahdollisuutta ei tehtävään vaadita, mutta autolliselle on mahdollista tarjota myös lisätunteja, mikäli intoa riittää!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner