(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia ja tiskaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme ripeä otteisia Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen Kotkaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu astioiden tiskaus, palvelutiskin pesu, myymälän sekä takatilojen siivous. Kohde sijaitsee Karhulassa Kotkassa. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään ma – la iltaisin 2h/päivä. Työaika sijoittuu klo 18 – 22.30 välille ja viikossa tunteja kertyy 10h. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisä ansiota kaipaavalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde määräaikainen 31.12.2020 asti. Jatko on mahdollinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja organisointikykyinen. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Pystyt itsenäiseen työhön ja osaat ottaa vastuuta työsi jäljestä. Aikaisemman siivouskokemuksen sekä koulutuksen katsomme eduksi mutta se ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme sinut tehtävään.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Työtä tehdään pari työnä joten olethan sosiaalinen ja pidät tiimityöskentelystä.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.6.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -