Iltasiivoojia ja tiskaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme motivoituneita Siivoojia iltavuoroon Kotkaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sekä tiskaus myymäläkohteissa iltaisin. Työaika sijoittuu kaikille viikonpäiville 17 – 22.30 välille. Työtä on tarjolla 2h/päivässä ja 10h/ viikossa. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla tarkka, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Koulutamme tehtävään joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, halua oppia ja oikea asenne ovat tärkeämpiä. Toivomme, että tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja kyky ottaa vastuu työsi jäljestä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Asiakaspalvelutilanteissa sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.1.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327429
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka