(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Eikö työ tietokoneen ääressä kiinnosta? Vai kaipaatko vain lisätienestejä? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme tiimiimme

 

S I I V O J A A

 

osa-aikaiseen iltatyöhön Espooseen. Tarkemmin ottaen kohteet sijaitsevat Kaitaalla, Soukassa, Kivenlahdessa, Espoonlahdessa ja Iivisniemessä. Kohteita ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit ja kirjasto. Työajat ovat arkisin ja sijoittuvat klo. 15.00-22.00 välille. Työtunteja meillä on tarjota päivässä n. 2-6h. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 mukaista palkkaa, sekä tietty iltatyön lisät. Työt pääsee aloittamaan heti elokuun puolella. 

 

 

No mitäs se vaatii, että pääsee osaksi meidän huipputiimiä?

 

Sinulla on vähintään 1-vuoden kokemus siivousalalta tai alan koulutus. Kommunikoit sujuvasti joko englannin kielellä tai suomen kielellä.

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Teet työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita. Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti. :)

 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille?

 

Me tarjoamme sinulle ISON TALON henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa.

Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Suurena yrityksenä meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Oli se sitten oppisopimuskoulutus taikka esimieskoulutus, me mahdollistamme sen sinulle! Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! :)

 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.