(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoojaa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Etsimme nyt oikealla työotteella ja reippaalla asenteella varustettua ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Rovaniemelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä  vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Lisäksi sinulle kuuluu palvelutiskin siivous ja tiskaus. Työaika on arkisin klo 19 alkaen. Työsuhde on vakituinen.

Huomioimme, jos sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivouksesta tai alan koulutus. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Olet positiivinen, oma-aloitteinen, hyvässä fyysisessä kunnossa ja tartut tarmokkaasti toimeen. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hygieniapassin. Viihdyt tehtävässä, jos olet parhaimmillasi ilta-/yöaikaan!


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -