(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Tiimimme Oulussa kaipaa vahvistusta! Oletko sinä etsimämme reipas ja asiakaspalveluhenkinen siivooja, joka haluaa tulla mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla? 

Tässä tehtävässä vastaat terveydenhuollon kohteessamme ylläpitosiivouksesta. Haemme iltatekijää, miksei kahtakin, työskentelemään klo 16:00 jälkeen arkisin. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan, kerrothan meille myös omista toiveistasi työtuntien suhteen. Teemme kanssasi vakituisen työsopimuksen.


Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, jolla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä, tai alan ammattilaiselle, joka kaipaa uusia haasteita. Alan koulutus olisi mahtavaa, mutta tärkeintä meille on asenne - olet aurinkoinen asiakaspalvelija, ja aktiivisella työotteellasi tartut toimeen! Asiakkaitamme palvellaan kohteessa suomen kielellä, eli toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan suomeksi. Työ on hyvin fyysistä, joten tarvitset hyvää peruskuntoa. 

Haluatko tutustua vielä tarkemmin työhön ISS Palveluilla, ennen kuin kirjoitat hakemuksesi? Voit käydä lukemassa esimerkiksi siivoojamme Saran työstä osoitteessa https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/viihtyisyyden-tekija. 

Herättikö tehtävä - ja Saran tarina - kiinnostuksesi? Hienoa,  haluamme kuulla sinusta lisää! Laitathan hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi vaikka jo tänään, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 25.10.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -