Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme tarkan työotteen omaavaa Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen.

 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous terveydenhuollon kohteessa sekä saunatiloissa Iisalmessa. Työaika on ma – pe klo 15 – 21 välillä, 4,5 - 5h päivässä. Viikossa tunteja kertyy n. 25h. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran työkokemusta siivoustehtävistä, Laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta korkean hygienian kohteesta. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja korkean laadun takaamiseksi, sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhteistyössä asiakaskohteemme henkilökunnan kanssa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.10.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956.. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384390
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Vieremä