(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA tiimiimme Ouluun.  


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous terveydenhoidon kohteessa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 16 jälkeen. Työtunteja kertyy 15-37,5h/ viikko.  Sinulla tulee olla kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan ehdottomasti eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomenkielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työ sopii loistavasti vaikka alan opiskelijalle!

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti reipasta yösi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä haluat kantaa vastuun tekemästäsi työstä. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.

Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.  ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Klikkaa tästä https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/viihtyisyyden-tekija ja kurkkaa mitä Sara kertoo omasta työstään digilehdessämme.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.10.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -