Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Savonlinnaan. Etsimme kahta siivoojaa osa-aikaiseen iltatyöhön huolehtimaan yritysasiakkaamme liikennevälineiden siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään kahdessa eri vuorossa: Joko kahtena iltana viikossa, joista joka toisella viikolla maanantai-tiistai ja joka toisella viikolla torstai-perjantai tai kolmena iltana viikossa, joista joka toisella viikolla maanantai-keskiviikko ja joka toisella viikolla keskiviikko-perjantai. Työtä tehdään iltaisin klo 18.00 alkaen ja työtunteja kertyy yhteensä 10h/vko.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Aiempi siivouskokemus tai alan koulutus on eduksi, mutta perehdytämme sinut tehtäviisi. Arvostamme reipasta työskentelyotetta ja halua oppia. Myös motivaation on oltava kunnossa - meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361823
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33103764.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Savonlinna