(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Etsimme nyt reipasta ja huolellista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA toimistokohteeseen Helsingin Vallilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous toimistoympäristössä arki-iltaisin klo 15-19 välillä. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy 4 h/pvä ja 20 h/vko.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta ylläpitosiivoustehtävistä ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme asiakaspalvelulähtöistä asennetta, suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä, kun olet reipas ja omatoiminen työntekijä ja olet tarkka työsi laadusta. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle mieluisan työn ja kannustavan esimiehen sekä ison talon tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Sitoudumme henkilökuntaamme ja kannustamme kehittämään ammattitaitoasi sekä ylläpitämään jo opittuja taitoja. Lisäksi pääset hyödyntämään liikunta- ja kulttuurietujamme.

Tuntuiko tehtävä sinulle sopivalta? Täytä hakemus osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 1.4.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -