(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme reipasta OSA-AIKAISTA ILTASIIVOOJAA mukavaan kouluympäristöön asiakaskohteeseemme TAMPEREELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tähän työtehtävään etsimme iltasiivoojaa mukavaan kouluympäristöön Tampereelle keskustan tuntumaan. Osa-aikainen työsopimus tulee olemaan 25 tuntia viikossa ja 5 tuntia päivässä. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 15-20 välille. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset työkokemusta siivousalan tehtävistä noin vuoden ajalta. Katsomme myös eduksesi alan koulutuksen. Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä luotettavuutta. Toivomme, että sinua kuvaavat reippaus, oma-aloitteisuus sekä vahva tahto tuottaa laadukasta palvelua asiakkaamme arjen sujuvoittamiseksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat 1.3.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -