(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Hämeenlinnaan!


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta kahtena arki-iltana viikossa klo 17 jälkeen tunnin kerrallaan sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 2 tuntia viikossa.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsomme kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut konkari sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 
 
Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -