(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Oletko tehokkaimmillasi aina iltaisin?

 

Ethän karkaa minnekkään, sillä etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

määräaikaiseen osa-aikatyöhön Savonlinnaan. Tehtävä on määräaikainen 6.12.2019 saakka. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan elintarviketiskin puhtaanapidosta käsi- ja konemetelmin sekä tietysti myös asiakastyytyväisyydestä. Kohteessa työskennellään maanantaista lauantaihin klo 20:00 alkaen. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 17 tuntia.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme myös hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Kuulostaisiko tämä sinulle sopivalta työltä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.