(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haluatko työlläsi luoda muiden arkeen helppoutta sekä sujuvuutta? Oletko liikkuvaa ja itsenäistä sisätyötä etsivä iltavirkku?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme

 

ILTASIIVOOJAA

  

määräaikaiseen osa-aikatyöhön KERIMÄELLE. Työsuhde on vuosiloman sijaisuus ja ajoittuu loppukesään. Työssäsi pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme kaupan tilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työ sisältää palvelulinjaston puhtaanapitoa sekä myymälän siivousta käsi- ja konemenetelmin. Kohteessa työskennellään viitenä päivänä viikossa: maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo: 18:00 eteenpäin. Työtunteja sinulle kertyy viikossa 17,5 h. 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, mutta alan kokemus katsotaan toki eduksi. Ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Toivomme hakijalta myös  erityistä tarkkuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä!

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!