(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää

OSA-AIKAISTA ILTASIIVOOJAA 

Kotkan ja Karhulan seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille kello 18-22 välille. Työaikoja on mahdollista suunnitella esimerkiksi opintojen kanssa yhteensopiviksi, joten työ sopii erinomaisesti myös esimerkiksi opiskelijoille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hiukan kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Aikaisempi siivouskokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia sekä asiakaspalvelutaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja meillä on myös mahdollista kouluttautua kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.3.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -