Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt kahta itsenäiseen työhön kykenevää

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

asiakaskohteeseemme Jyväskylän keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat terveydenhuollon asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 18-23 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Kiinnostuneille tunteja voi olla tarjolla myös muissa kohteissamme Jyväskylässä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, laitoshuoltajan koulutus sekä kokemus terveydenhuollon kohteista katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä jonkin verran suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja tilaisuuksia edetä uralla.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.3.2019 ja työ alkaa 2.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238071
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä