(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Oletko iltavirkku ja kaipaat työltäsi aktiivisuutta? Tutustu tähän tehtävään tarkemmin!

Etsimme Turun alueen reippaaseen tiimiimme

ILTASIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikatyöhön. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka ottaa homman haltuun siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Turunn seutua paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Työnkuvaan sisältyy myös tarvittaessa tiskausta. Mikäli tuurausvuoroja ei viikolle satu, voi työhösi sisältyä myös esimerkiksi suursiivouksia tai vahauksia. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta siivouksesta ja halua riittää, voit toimia myös uusien työntekijöiden perehdyttäjänä ja opastajana. Töitä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa reipas asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tässä tehtävässä viihdyt parhaiten mikäli nautit vaihtelevista siivoustehtävistä ja kohteista. Tehtävään vaaditaan B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc