(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Etsitkö aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa voit nähdä työsi jäljen? Tutustu tähän tehtävään huolella!

Haemme nyt Turun tiimiimme uusia reippaita

SIIVOOJIA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä huolehdit Turun keskustassa sijaitsevan päivittäistavarakaupan tilojen puhtaanapidosta. Tehtäviin sisältyy liha- ja kalalaitteiden sekä niiden käsittelytilojen puhdistusta. Tarvittaessa siivoat myös kala- ja lihatiskejä sekä huolehdit myymälän siisteydestä. Työaika on ma-to klo 19:30-22:00 ja perjantaisin klo 20:30-23:00. Näin ollen töitä ehtii kertyä viikossa yhteensä noin 12,5 tuntia.

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc