(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

Etsimme nyt tiimiimme reipasta ja iloista

ILTASIIVOOJAA

Mynämäkeen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu myymäläkohteemme siivousta sekä palvelutiskin puhdistusta. Työtä on tarjolla noin 15 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat iltaan. Maanantaista torstaihin töitä tehdään klo 17:30-20:30 ja perjantaisin klo 18:30-21:30.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti, ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön.

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc