(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta ILTASIIVOOJAA Vaasaan.


Työtehtäviisi kuuluu siivous elintarviketeollisuuskohteemme tiloissa ilta-aikaan. Työaika sijoittuu tehtäväksi arki-iltaisin klo 17:00-22:00 välille. Halutessasi saatat työskennellä myös viikonloppuisin. Viikkotasolla työtunteja sinulle kertyy n. 10-25 h/vko noin 2-3 vuoroa/vko sopimuksen mukaan, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle. Hyödyt tehtävässä aikaisemmasta kokemuksesta siivoustyöstä tai elintarvikealalta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään.  Arvostamme hakijassa kiinnostusta puhdistuspalvelu- sekä elintarvikealaa kohtaan sekä halukkuutta oppia uutta. Tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa sekä aurinkoista asennetta. Hyödyt myös B-ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta, joka helpottaa liikkumistasi kohteeseen. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä joustava asenne työntekoon.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -