(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

SIIVOOJAA   

osa-aikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan. Huolehdit eri asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 19.00 alkaen. Viikotunteja työssä kertyy 15,5. Työ on määräaikainen 31.10.2018 saakka.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Toivomme, että olisit innokas oppimaan myös palvelutiskin siivoamisen ja tiskaamisen, jotta pystyt tekemään toisinaan myös tiskaamista.

Tarjoamme liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Kohteessa työskentelee toinenkin henkilö samaan aikaan, joten yksin ei tarvitse olla! Hyvin hoidettu määräaikaisuus on oiva mahdollisuus saada jalka oven väliin. 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 17.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.