(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja vuosilomasijaisuuteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan!

 

Etsimme kesäloman tuuraajaksi reipasta ja ennakkoluulotonta

 

SIIVOOJAA KOIVUKYLÄÄN!

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille! Kohteeseen pääsee jalkasin alle 10 minuutissa juna-asemalta. Siivottava kohde on yksityinen terveyshuollon kohde, joten käsitys korkeasta hygieniasta ja aikaisempi kokemus ammattisiivouksesta olisi tärkeää! Etsimme tehtävään ihmisläheistä ja rauhallista henkilöä. Toivoisimme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tuuraus kestää 30.9.2020 asti. Motivoituneille tekijöille voi olla luvassa lisätunteja.

 

Työajat sijoittuvat päiville ma-pe klo. 16.00-22.00. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla mahdollisimman pian.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä ja huolellisuus olisi tässä tehtävässä välttämätöntä. Toki arvostamme muutakin työkokemusta, joten kerrothan kattavasti osaamisestasi. Kaikkein tärkeimpänä arvostamme positiivista ja motivoitunutta asennetta siivoustyötä kohtaan!

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!!

 

Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Voit tutustua meihin lisää tässä osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana vai kaipaatko ohjeita työnhakuun? Voit lukea ohjeita tästä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/ohjeitatyonhakuun

 

Huomaathan, että työhaastattelu tehtävään saatetaan järjestää etänä videoyhteyksien varalla. Videohaastattelua varte tarvitset toimivan nettiyhteyden ja modernin älylaitteen, kuten puhelimen, tabletin tai tietokoneen.