Iltasiivooja viikonloppuihin Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA VANTAALLE.


Tässä tehtävässä huolehdit kauppakeskusympäristön puhtaanapidosta. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi käytävien, wc-tilojen sekä erinäisten tilojen puhtaanapidosta vastaaminen. Työvuorot sijoittuvat viikonloppuun (lauantai ja sunnuntai) klo 15:00 – 23:00. Työpäivän pituus on 7,5 tuntia ja viikossa töitä on 15 tuntia. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Katsomme eduksesi aiemman siivouskokemuksen sekä reippaan ja oma-aloitteisen asenteen. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tässä tehtävässä tehdään töitä osittain yksin. 


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 3.10.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Toivomme sinun voivan aloittaa vielä lokakuun aikana.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.




Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot