(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen. ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille asiakkaillemme.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Vantaalle. 

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen työajan sijoittuessa tehtäväksi arkisin joustavasti klo 16-23 välille. Työtunteja sinulle kertyy 6,5h päivässä ja 32,5h viikossa.

Hyödyt tehtävässä aiemmasta työkokemuksesta siivoustehtävissä, mutta tämä ei kuitenkaan ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävääsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sillä työssä liikutaan paljon ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Työtä tehdään asiakkaiden läsnä ollessa, joten tarvitset suomen kielen taitoa asiakkaiden kanssa kommunikoimiseen. Ajokortti ja työturvallisuuskortti lasketaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -