(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Vantaalle ja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Pidätkö fyysisetä työstä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen?

Tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi kaksi ILTASIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Helsinkiin ja Vantaalle.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta pääsääntöisesti iltavuoroissa klo 16-23 välillä arkisin ja lauantaisin. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja kertyy n. 5h/pvä ja 10-15 h/vko.

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen. ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille asiakkaillemme. Tarjoamme pienen yrityksen tehokkuuden ja erikoisosaamisen suuren yrityksen varmuudella, koska olemme osa ISS palveluja.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivous työstä sekä hallitset yhdistelmäkoneella ajon. Lisäksi tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja tarkkaa silmää siisteydelle. Siivottavat tilat ovat isot ja vahva fyysinen kunto on edellytys työssä menestymiselle. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen ja B-ajokortin. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuus selvitys.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.iss.fi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 30.9.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -