(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Turun lentoasemalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tule meidän tiimiimme - timanttiseen työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena sekä oppia uusia taitoja yhdessä mahtavan porukan kanssa.

Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

ILTASIIVOOJAA

 

Osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turun lentokentälle. Työtä tehdään iltaisin maanantaista perjantaihin aikavälillä 14.30 - 18.00. Työaika vaihtelee hieman päivittäin, kuitenkin viikkotunnit ovat noin 16h.

 

Sovit tiimiimme, mikäli sinulta löytyy luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden takia. Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi
  • Alustan kasvaa ja kehittyä ammatillisesti
  • Mahdollisuuden suorittaa ammatillisen tutkinnon tai osatutkinnon

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc