(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kaipaatko lisätienestiä opintojen oheen tai muutaman tunnin tekemistä arkipäiville? Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman?

Hienoa, sillä me etsimme  

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Työkohteena ovat myymäläkohtde Turussa, sekä toinen myymäläkohde Liedossa. Siirtymä kohteisen välillä on noin 10km. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 17.00 - 21.00 eli 20 tuntia viikossa.

Työssä on tärkeää oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt.. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hieman aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Myös asiakaspalvelutaidot arvostamme korkealle, sillä työhön sisältyy myös osittaista asiakaspalvelua. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä. Auto ja ajokortti ovat tehtävässä pakolliset, jotta pääset liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä. 

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Meiltä saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin linkistä: L&T työnantajana

 

 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta!